Loading
ro ru en
Monden
Loading
15 Septembrie 2017 | 15:40
Un NOU CLIP de la Gloria, la piesa „Simt” (VIDEO)
Interpreta şi prezentatoarea Gloria Gorceag a lansat un nou clip la piesa „Simt”, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, de la Moldova 1. Cum s-a desfăşurat procesul de creaţie, dar şi alte detalii din culise vedeţi mai jos.
Deși piesa „Simt” a fost lansată cu ceva timp în urmă, acum interpreta a hotărât să filmeze și un clip video, pentru care a fost nevoie de mult timp și efort.

„Videoclipul nu s-a făcut ușor și nici repede. Echipa de filmare a avut o idee fixă, iar eu am încercat să fiu cât se poate de ascultătoare și să urmez instrucțiunile. Nu am grăbit lucrurile, iar videoclipul s-a lăsat așteptat”, a declarat Gloria  pentru TRM.MD.

Cât despre partea mai frumoasă a lucrurilor - clipul s-a filmat în doar două zile, într-o casă părăsită din Ialoveni. Bucătăria a fost creată special pentru filmări, au fost vopsiți pereții și a fost găsit mobilierul potrivit, căutat mult timp, pentru a reda atmosfera vintage de care era nevoie.

„În videoclip este o intercalare dintre trecut, când relația dintre el și ea mergea strună și prezent, când povestea lor a ajuns la final - o istorie de dragoste care a luat sfârșit. Piesa trebuie doar ascultată ca să-i auzi textul”, spune Gloria Gorceag despre mesajul clipului.

Interpreta a lucrat cu o echipă în care a avut încredere deplină, chiar dacă regizorul este la prima experiență de acest gen.

„Sigur că am avut temeri, a trebuit sa refuz un alt clipmaker cu care am mai lucrat și care și-ar fi dorit să filmeze la piesa asta, doar pentru că am vrut să lucrez anume cu această echipă”, spune interpreta.

Puteți viziona mai sus noul clip la piesa „Simt”. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam