Loading
ro ru en
Monden
Loading
18 Decembrie 2015 | 11:13
Valeria Şeican: Din orice garderobă nu trebuie să lipsească buna dispoziţie
Astăzi ne apropiem de lumea modei, pentru că discutam despre cum să alegem şi să asortăm elementele vestimentare în funcţie de evenimentul la care mergem. Ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei doamne care se respectă, ne spune Valeria Şeican, doctor în studiul artelor şi deputat în Parlamentul Mondial pentru Pace şi Securitate.
„Mă bucur foarte mult că astăzi putem discuta despre o temă atât de importantă în special pentru noi, femeile. Avem de discutat despre bunul gust, care pe undeva lipsește, iar pe undeva trebuie promovat”.

„Dacă e să vorbim despre anumite evenimente, în primul rând trebuie să știm care va fi atmosfera și care este scopul acestuia. Este important să fim adecvați situației pentru că vestimentația este o carte de vizită și vorbește adesea despre personalitatea noastră. Trebuie să fim foarte atenți, pentru că riscăm să fim ințeleși greșit atunci când exagerăm cu ținuta”, a adăugat Valeria Șeican.

Cu ce sfaturi a mai venit invitata emisiunii de astăzi, aflați din interviul realizat de echipa „Bună dimineața!”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam