Loading
ro ru en
Moldova Muzical
Loading
05 Noiembrie 2015 | 12:00
Concert aniversar cu tinere talente, în direct la Radio Moldova Muzical
Sala cu Orgă din Chişinău găzduieşte joi, 5 noiembrie, un concert cu tinerele talente din clasa de nai şi fluier a lui Ion Negură. Evenimentul este transmis, în direct, cu începere de la ora 18:00, la Radio Moldova Muzical, on-line pe TRM.MD.
Pe parcursul serii, elevii profesorului Ion Negură, tinerii naiști și fluieriști Cezar Bordian, Adriano Babin, David Bodean, Vlad Moca, Mihai Vioară, Pavel Ungureanu, pianista Luminița Ionică vor fi susținuți de Orchestra Națională de Cameră, a cărui dirijor va fi Gheorghe Mustea.

În cadrul programului vor fi interpretate creații ale compozitorilor Giovanni Battista Pergolesi, Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Liszt, Béla Bartók, Constantin Arvinte, Boris Dubosarschi și Gheorghe Mustea.

Cu acest concert, elevii lui Ion Negură marchează cea de-a 65-a aniversare de la nașterea profesorului său, precum și cea de-a 75-a aniversare de la fondarea Liceului de Muzică „Ciprian Porumbescu” și a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice.
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam