Loading
ro ru en
Moldova Muzical
Loading
13 Februarie 2014 | 15:00
Concert vocal-simfonic, în direct la Radio Moldova Muzical
Un concert vocal-simfonic, dedicat aniversării a 95 de ani de la naşterea compozitorului Alexei Stârcea, va avea loc vineri, 14 februarie 2014, în Sala Mare a Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici”, la ora 18:00. Spectacolul va fi transmis în direct la Radio Moldova Muzical, live pe trm.md.
Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din Moldova vă invită să audiați un program dirijat de Daniel Manasi din România, ce va include creații simfonice, vocal-simfonice, fragmente din opera „Eroica baladă”, muzică pentru film, romanțe și cântece din creația compozitorului Alexei Stârcea.

Vor evolua soliştii: sopranele Natalia Tanasiiciuc, Tatiana Costiuc, Diana Ciobanu, Ana Morari, tenorii Mihail Muntean, Artist al Poporului și Nicolae Vascauţan, mezzo-soprana Irina Rurac și compozitorul Marian Stârcea, Artist al Poporului.

De asemenea, la eveniment vor participa Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naţionale, dirijată de Mihail Agafița, Maestru în Artă și Capela Corală Academică „Doina”, condusă de Ilona Stepan, Artistă Emerită.

Ascultă în direct concertul vocal-simfonic, dedicat aniversării a 95 de ani de la naşterea compozitorului Alexei Stârcea, la Radio Moldova Muzical, vineri, 14 februarie 2014, de la ora 18:00, on-line AICI.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Moldova s-a învrednicit de aur la Campionatul Mondial de Armwrestling 2018, prin Mihaela Lazari. Dubla campioană vine, în această seară, la Moldova 1 ca să ne spună mai multe despre competiţia desfăşurată la Antalya, Turcia. Cât de dificil este drumul unui învingător aflaţi diseară, de la 18:05, la „Cine vine la noi?”.
Moldova 1
A doua ediţie a festivalului costumului naţional găgăuz „Gagauz Gergefi” a avut loc la Vulcăneşti, la sfârşitul lunii septembrie. În cadrul evenimentului vizitatorii au asistat la o paradă festivă, au avut ocazia să cumpere diferite obiecte artizanale şi să participe la masterclass-uri de confecţionare a costumelor populare de la sudul republicii. Mai multe detalii aflaţi marţi, 23 octombrie, din emisiunea „Gagauz Ogea”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam