Loading
ro ru en
Moldova Muzical
Loading
11 Mai 2015 | 12:00
Radio Moldova Muzical va difuza „Stradivarius-Enescu experience”
Radio Moldova Muzical va transmite spectacolul din cadrul „Turneului Stradivarius - Enescu Experience”. Violonistul Alexandru Tomescu şi pianistul rus Eduard Kunz vor prezenta un program din creaţia lui George Enescu, dedicat marelui muzician român la 60 de ani de la trecerea în nefiinţă. Evenimentul va avea loc marţi, 12 mai, la Sala cu Orgă din Chişinău şi va putea fi audiat on-line, cu începere de la ora 19:00, pe portalul TRM.MD.
Violonistul Alexandru Tomescu, solist al Orchestrelor şi Corurilor Radio, artistul care are privilegiul de a cânta pe vioara Stradivarius Elder-Voicu, va prezenta publicului cea de-a VIII-a ediţie a Turneului Naţional Stradivarius.

Alexandru Tomescu a concertat şi în săli celebre ca: „Théâtre des Champs Elysées” din Paris, „Carnegie Hall” de la New York, „Walt Disney Concert Hall” de la Los Angeles și „Concertgebouw” din Amsterdam.

Alături de Alexandru Tomescu pe scenă se va afla, ca şi în turneul precedent, pianistul rus Eduard Kunz, inclus de BBC Music Magazine în topul celor mai buni 10 pianişti de mâine și Artist Yamaha.
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam