Loading
ro ru en
Moldova Muzical
Loading
22 Ianuarie 2014 | 15:00
Recital de violă şi pian, în direct la Radio Moldova Muzical
Recitalul violistului Wolfgang Wölfer din Austria şi a pianistei Xenia Stolearciuc din Moldova, va avea loc joi, 23 ianuarie 2014, la Sala cu Orgă. Evenimentul va fi transmis în direct de Radio Moldova Muzical, de la ora 18:00, on-line pe trm.md.
Programul pregătit pentru amatorii muzicii clasice va cuprinde următoarele lucrări: „Fantezie” de Johann Nepomuk Hummel, „Sonata Op.120, Nr.2” de Johannes Brahms, transcrierea lui Franz Liszt a lucrării „Harold în Italia” de Hector Berlioz, „Adagio”, „Allegro” de Robert Schumann și „Suita ebraică” Ernest Bloch.

Ascultă recitalul de violă și pian, joi, 23 ianuarie 2014, de la ora 18:00, în direct la Radio Moldova Muzical, on-line AICI.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Radio Moldova
Miercuri, 12 decembrie, începând cu ora 18:00, Radio Moldova Muzical (RMM) va transmite în direct un concert dedicat sărbătorilor de Crăciun. Transmisiunea va avea loc de la Sala cu Orgă din capitală.
Moldova 1
Joi, 13 decembrie, la Chişinău va avea loc Gala Laureaţilor Festivalului-Concurs Televizat al Tinerilor Interpreţi de Muzică Populară „Prezintă Orchestra „Folclor”, ediţia a IV-a. Cine sunt premianţii concursului şi cine va susţine recitaluri, aflaţi de la interpreta Silvia Goncear, astăzi, la „Cine vine la noi?”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam