Loading
ro ru en
Moldova Muzical
Loading
03 Noiembrie 2015 | 12:00
Recitalul de chitară a lui Nikita Boldârev, în direct la Radio Moldova Muzical
Sala cu Orgă din Chişinău găzduieşte marţi, 3 noiembrie, un concert ce va include creaţii interpretate de chitaristul rus, Nikita Boldârev. Evenimentul este transmis, în direct, cu începere de la ora 18:00, la Radio Moldova Muzical, on-line pe portalul TRM.MD.
În cadrul spectacolului, muzicianul de la Moskova își va prezenta propriile melodii, dar și creații semnate de compozitorii: Henry Mancini, Harry Warren, Joe Pass, Paul Desmond, Eden Ahbez și Gennadiy Gladkov.

Luni, 2 noiembrie, chitaristul a susținut un master-class la Școala de Arte „Alexei Stârcea” din Chişinău.

Nikita Boldârev este laureatul numeroaselor concursuri naționale și internaționale din Rusia, Polonia, Serbia, Austria, Ukraina, Belorusia şi a cucerit premii atât la compartimentul de muzică academică, cât și la cea jazz.

În 2001 este inclus în Cartea Recordurilor la compartimentul „Chitaristul care însușește cel mai rapid un repertoriu pentru chitară”.

Nikita Boldârev a fost student la Colegiul de Muzică, specialitatea Jazz-estradă. Din 2008 este profesor de chitară la unul din colegiile moscovite, iar în 2012 a absolvit Academia de Stat de Muzică Clasică Maimonides. 
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam