Loading
ro ru en
Moldova Tineret
Loading
12 Mai 2016 | 13:51
„CuMinte la Bac 2016” cu Radio Moldova Tineret
Radio Moldova Tineret organizează şi în acest an seria de emisiuni speciale dedicate sesiunii de Bacalaureat (BAC-2016). Emisiunea „CuMinte la Bac 2016”, va fi difuzată în perioada 16-19 mai, începând cu ora 19:10 pe frecvenţele Radio Moldova şi Radio Moldova Tineret.
 
Emisiunile vor avea ca subiect cele patru obiecte obligatorii din sesiunea de bacalaureat care urmează să fie susținute de către absolvenți:

Luni, 16 mai - limba Străină, marţi - limba Română, miercuri - Matematică, joi - Istoria şi obiectul la alegere.

Începând cu ziua de luni și până joi, ascultătorii vor avea posibilitatea să afle răspunsuri la întrebările referitoare la sesiunea de BAC din partea conferențiarilor universitari și profesorilor cu grad didactic superior.

Absolvenții pot adresa întrebări, în direct, la numărul de telefon din studio 022-721-455, on-line pe www.rmt.md sau pe pagina de Facebook a Radio Moldova Tineret  https://www.facebook.com/radiomoldovatineret/?fref=ts.

Ciclul de emisiuni „CuMinte la Bac” a fost  lansat din 2014, în parteneriat cu Ministerul Educației și are drept scop informarea corectă a elevilor cu privire cel mai important examen din ciclul liceal dar și asigurarea interactivului direct cu reprezentanții Ministerului Educației.

Fii alături de Radio Moldova și on-line pe TRM.MD.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam