Loading
ro ru en
Moldova Tineret
Loading
25 Mai 2015 | 14:00
Ediţii speciale marca RMT: „Cu/minte la BAC 2015”
Postul public Radio Moldova Tineret (RMT) a lansat un nou proiect de talk-show-uri „Cu/minte la BAC 2015”, difuzat în perioada 25-29 mai 2015, în direct, cu începere de la ora 18:00. Este o oportunitate prin care va fi oferită informaţia exactă, veridică, fără distorsionări privind sesiunea de Bacalaureat din acest an, şi on-line pe portalul TRM.MD.
Temele stabilite sunt următoarele: „Semnele de întrebare la examenul de Limbă și Literatură Română” (25 mai), „Examen la limba internațională. BAC-ul la Limba Străină” (26 mai), „Pierduți în logaritmi și logică? Examenul la Matematică, Fizică și Chimie” (27 mai), „Examenele la Istorie, Geografie, Informatică” (28 mai), „Cât de pregătiți suntem de BAC? Concluzii. (Sinteză)” (29 mai).

Experții invitați pentru emisiunea de marți sunt: directorul Agenției de Asigurare a Calității, Anatolie Topală, conferențiarii universitari: Ion Guțu (disciplina limba franceză); Marcela Calchei (disciplina limba engleză); profesorul grad didactic superior Angela Tomiță (disciplina limba română).

Pentru programul de joi vor fi invitați următorii experți: Anatolie Topală, directorul Agenției de Asigurare a Calității; Ana Costaș, conferențiar universitar (disciplina matematica); Victoria Pila, profesor grad didactic superior (disciplina istoria).

Ascultătorii pot interacționa cu moderatorii, Maria Chistol, Ion Jalbă, dar și invitații emisiunilor, prin intermediul telefonului din studio (022) 72-14-55, a portalului TRM.MD și a paginii de pe Facebook.

Cele 5 talk-show-uri realizate de Radio Moldova Tineret vor reprezenta o platformă de comunicare care va asigura accesul Ministerului Educației la grupul-țintă preocupat de acest subiect cu grad sporit de interes, cum sunt examenele de absolvire din anul curent.
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam