Loading
ro ru en
Moldova Tineret
Loading
21 Mai 2014 | 15:57
Ministrul de Externe, Natalia Gherman, invitatul emisiunii „Forţa Junimii” de la Radio Moldova Tineret
Astăzi, în cadrul emisiunii „Forţa Junimii” de la Radio Moldova Tineret, veţi asculta un interviu cu viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman.
Interviul va  aborda subiecte ca oportunitățile pe care le va oferi Uniunea Europeană tinerilor, odată cu integrarea Republicii Moldova în spațiul comunitar, dar şi despre reformele ce trebuie să fie implementate, pentru ca tinerii să fie motivaţi să rămână ori să revină acasă din străinătate. 

Începând cu ora 18:00, conectaţi-vă pe frecvenţele postului Radio Moldova Tineret sau on-line pe www.rmt.md, pentru mai multe detalii. 
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
În perioada 19-30 septembrie se va desfăşura o nouă ediţie a Reuniunii Teatrelor Naţionale. Astfel, teatrele de pe ambele maluri ale Prutului îşi dau întâlnire la Chişinău. Regizori şi actori de valoare, spectacole incitante aşteaptă publicul la cea de-a patra ediţie a Reuniunii Teatrelor Naţionale.
Moldova 1
Aliona Triboi, îndrăgită actriţă şi interpretă din Republica Moldova, este pe ultima sută de metri înainte să devină mămică pentru a doua oară. Deşi se apropie ziua cea mare, artista nici n-are de gând să stea pe loc, dovadă fiind o nouă piesă, pe care o vom auzi astăzi, în premieră, la „Cine vine la noi?”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam