Loading
ro ru en
Moldova Tineret
Loading
24 Mai 2016 | 16:30
RMT te invită să afli cum ne afectează schimbările climatice
Radio Moldova Tineret (RMT) în parteneriat cu Proiectul ADA/ PNUD „Suport pentru procesul naţional de planificare a adaptării Republicii Moldova la schimbările climatice” te invită la o discuţie despre adaptarea femeilor şi bărbaţilor la schimbările climatice. Emisiunea va avea loc vineri, 27 mai, începând cu ora 18:00. Chiar dacă procesele sunt aceleaşi, impactul şi acţiunile întreprinse de fiecare dintre noi sunt diferite.
În ultima perioadă, tiparele precipitațiilor sunt într-o continuă schimbare, ghețarii și zăpada se topesc, iar nivelul mediu global al mărilor crește.

Chiar dacă nu are ghețari sau acces la mare, Republica Moldova este vizată de schimbările climatice. Or, faptul că sărim brusc de la cizme la sandale, într-o tranziție subită de la un anotimp la altul, este un rezultat al proceselor ce au loc în natură.

Tu cum reacționezi la schimbările climatice? Și ce impact are dimensiunea de gen în această ecuație, în care necunoscuta este viitorul?

Tu vii cu dorința de a afla mai multe și a te implica în dialog. Noi venim cu provocările și cafeaua din partea proiectului.

Fii alături de Radio Moldova Tineret și on-line pe TRM.MD.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam