Loading
ro ru en
Moldova Tineret
Loading
10 Martie 2017 | 13:00
RMT vă invită să o redescoperiţi pe „Eva” secolului XXI
Cine şi cum este „Eva” secolului XXI vă invităm să aflaţi astăzi, la Radio Moldova Tineret şi on-line pe TRM.MD în cadrul emisiunii „Blugi vs Cravate”, începând cu ora 18:00.
În studioul RMT vor fi invitați Polina Ceastuhina - co-fondatoarea Grupului de Inițiative Feministe din Moldova și organizatoarea principală a marșului „NU înseamnă NU”, ce a avut loc în Chișinău de 8 martie; Rodion Gavriloi- participant al marșului și Alex Trubca, un tânăr ce vine cu viziunea sa proprie față de fenomenul feminismului.

Invitații emisunii vor vorbi despre părțile pozitive și negative pe care le-au adus de-a lungul istoriei aceste mișcări feministe. Părțile bune: fetele noastre au dreptul la educație, femeile care chiar au nevoie pot lucra pentru a-și hrăni copiii, o mamă maltratată își poate lua copiii abuzați de langă tată. Părțile negative: număr crescut de divorțuri, avortul folosit pe post de pilula contraceptivă, familii în care soții se văd câteva minute pe zi, dar lucrează fiecare câte 12-14 ore.

Fii alături de Radio Moldova Tineret și on-line pe TRM.MD, pentru a afla mai multe detalii.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam