Loading
ro ru en
Oameni care aduc învierea

Există oameni care de multe ori sunt sensibili şi deschişi pentru a aduce un zâmbet, pentru a şterge o lacrimă şi pentru a întinde o mână de ajutor, iar faptele lor uşurează durerea şi oferă noi şanse pentru viaţă. În pragul sfintelor sărbători de Paşti, postul public de televiziune Moldova 1 vă prezintă modele demne de urmat, în noua campanie „Oameni care aduc învierea”.

Scopul acestei campanii este să promoveze faptele bune, să facă cunoscuți publicului toţi oamenii care nu sunt indiferenţi la durerea celor de lângă ei.

Campania Pascală „Oameni care aduc învierea” va fi lansată duminică, 24 aprilie, de la 19:00, în cadrul buletinului informativ „Mesager Stop Cadru”.

În toată perioada pascală, veţi putea afla istorii dureroase din toată ţara şi eroi care au făcut aceste dureri mai suportabile prin faptele lor.

Urmăriţi, începând de duminică, buletinul informativ al zilei la Moldova 1 „Mesager” şi descoperiţi „Oameni care aduc învierea”.

Fiţi cu ochii pe noi în fiecare seară, de la 19:00, în direct la Moldova 1 sau on-line pe TRM.MD
01 Mai 2016 | 17:05
Un tânăr are nevoie de o operaţie costisitoare pentru a vedea din nou lumina zilei
Faptele bune sunt molipsitoare. Convins de acest îndemn, parohul bisericii din satul Blîndeşti, raionul Ungheni, încearcă să aducă zâmbetul pe feţele celor necăjiţi. Cu ajutorul oamenilor de bună credinţă, preotul nu a rămas indiferent nici la durerea lui Victor Casian care a orbit la vârsta de doi ani. Cu ajutorul preotului, tânărul a beneficiat de un transplant la ochi în Federaţia Rusă.
30 Aprilie 2016 | 20:47
Oameni care aduc învierea: Mihai Ciobanu a plantat o livadă, a înfiinţat o fermă de iepuri şi a finanţat reconstrucţia bisericii din Cozeşti
Suntem tot mai aproape de cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii. Atmosfera pascală ne dă puteri să fim mai buni şi mai generoşi. O demonstrează în fiecare zi oamenii care aduc învierea şi care, prin faptele pe care le fac, pot deveni un exemplu bun de urmat. Despre ei este campania de Paşti de la postul public de televiziune, Moldova 1.
28 Aprilie 2016 | 15:39
De opt ani, zeci de oameni nu mai adorm flămânzi datorită unei cantine sociale din preajma unei biserici
Ne mai despart trei zile de cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii. Atmosfera pascală ne dă puteri să fim mai buni şi mai generoşi. O demonstrează în fiecare zi oamenii care aduc învierea şi care, prin faptele pe care le fac, pot deveni un exemplu bun de urmat. Despre ei este campania de Paşti de la postul public de televiziune, Moldova 1.
27 Aprilie 2016 | 15:07
Patru copii a căror casă a fost mistuită de flăcări visează de Paşti la o masă de sărbătoare
Suferinţa e mai uşor de suportat, atunci când oamenii din jur îţi întind o mână de ajutor. Deşi îşi are propriii copii, mătuşa Eugenia Stroici din satul Pepeni, raionul Sângerei, le poartă de grijă şi celor patru copii ai vecinei, Irina. Ultima a fost nevoită să ia calea pribegiei pentru a agonisi bani pentru reconstrucţia casei. Calvarul familiei a început acum doi ani, când locuinţa lor a luat foc, iar din visele lor s-au ales scrum. Acum, mama copiilor, ca să adune bani să-şi repare casa, îi lasă adesea în grija oamenilor cu inimă mare, relatează Moldova 1.
26 Aprilie 2016 | 13:36
Valeria-Andreea, copila care suferă de boala oaselor de sticlă, are un singur vis - să meargă din nou
Suntem în preajma celei mai mari sărbători a creştinătăţii - Învierea Domnului. Atmosfera pascală ne dă puteri să fim mai buni şi mai generoşi. O demonstrează în fiecare zi oamenii care aduc învierea şi care, prin faptele bune pe care le fac, pot deveni un exemplu bun de urmat. Despre ei este campania de Paşti de la postul public de televiziune, Moldova 1.
25 Aprilie 2016 | 18:28
Cinci copii abandonaţi şi-au găsit alinarea în familia unui cuplu din Donduşeni
Au fost abandonaţi de propriii părinţi, dar şi-au găsit alinarea în familia unor străini, cărora le vor spune mamă şi tată. Un cuplu din localitatea Rediul Mare, raionul Donduşeni, a decis, la finele anului trecut, să deschidă o casă de tip familiar. Au luat sub tutelă cinci copii, de care s-au ataşat foarte mult, şi s-au angajat să le poarte de grijă. Deşi viaţa le pune multe piedici, soţii Teslari sunt hotărâţi să înfrunte împreună toate greutăţile vieţii, relatează Mesager.
24 Aprilie 2016 | 17:39
Moldova 1 lansează Campania „Oameni care aduc învierea”
Suntem în preajma celei mai mari sărbători a creştinătăţii. Atmosfera pascală ne dă puteri să fim mai buni şi mai generoşi. O demonstrează în fiecare zi oameni care aduc învierea şi care, prin faptele bune pe care le fac, pot deveni un exemplu bun de urmat. Despre ei este Campania de Paşti de la postul public de televiziune, Moldova 1.
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam