Loading
ro ru en
Campanii
Loading
28 Martie 2017 | 13:02
Cunoaşte pasiunile extreme ale prezentatoarei emisiunii „Părinţi şi copii”
Anul trecut a devenit campioană pe ţară la cursele de offroad, în calitate de copilot. Vorbim de prezentatoarea emisiunii „Părinţi şi copii” de la postul public de televiziune, Diana Memeţ. Modestă, însă, ea nu-şi atribuie prea multe merite şi spune că totul a hotărât îndemânarea pilotului, iar ea a fost ca un talisman pentru el.
Cursele de offroad presupun mașini mari, mult noroi, mers pe drumuri accidentate și prin păduri. Nu este  un sport deloc feminin, însă Diana demonstrează că femeile pot face totul, iar faptul că i se spune des să rămână la cratiță nu o intimidează câtuși de puțin. Prezentatoarea emisiunii „Părinți și copii” se mândrește cu echipa de la offroad, care a câștigat și campionatul din România, deși românii sunt mai experimentați în acest sport.

Se pare că adrenalina eliberată prin intermediul acestui sport extrem nu este de ajuns pentru jurnalistă. Mai nou, ea a început să piloteze avioane.

 
Diana Memeţ învaţă să piloteze avioane
 

Se învață abia, dar nu seamănă deloc că ar fi o începătoare. Zborul cu avionul a fost un mod mai original de a-și sărbători ziua de naștere. Invitații au avut ocazia și ei să zboare, însă nu toți au avut curajul. Omagiata, însă, a avut o aniversare reușită, încercând cele mai frumoase emoții, după cum susține ea. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam