Loading
ro ru en
Oamenii Televiziunii
Dorina Dereveachin la un nou hotar în viaţă cu ochii plini de speranţă
12 Iulie 2017 | 15:00
Un control medical de rutină, a bulversat întreaga ei fiinţă optimistă. Ochii ei albaştri de un senin ceresc nu au putut ţine lacrimile ascunse. Dar ce a urmat, a transformat lumea ei înconjurătoare. La nici două luni distanţă, make-up artista de la Moldova 1, Dorina Dereveachin sărbătoreşte frumoasă vârstă de 33 de ani şi după cele două intervenţii chirurgicale, priveşte viitorul cu ochii plini de speranţă.
Luni, medicul i-a dat verdictul: „Operaţia a fost reuşită, trebuie să avem răbdare să aşteptăm rezultatele”.

La această etapă, după operaţia care a fost suportată doar cu anestezie locală, Dorina vede lumea din jur în culori mai confuze decât până la această intervenţie. Dar medicii spun că este doar o chestiune de timp. Urmează un tratament lung, o perioadă de reabilitate în care corneea să se stabilizeze, rezultat care ar putea fi vizibil de la 3, până la 8 luni. Nu are voie să interacţioneze cu raze puternice de lumină şi atunci strict cu ochelari de soare. Cum vede viaţa, lumea şi ce vise are la această etapă în viaţă, ne-a împărtăşit în câteva rânduri:

„Îmi doresc să am pace în suflet, în gând şi deasupra capului. Îmi doresc să le dea Dumnezeu înmiit înapoi, oamenilor scumpi şi apropiaţi, ceea ce-mi doresc şi mie. Mi-aş dori să trăim într-o ţară şi în familiile noastre copleşiţi de speranţă, dragoste şi fericire, în special pentru cei care trec dezamăgiţi printr-o lume atât de frumoasă. Îmi doresc ca Dumnezeu să trimită oameni adevăraţi alături”, ne-am împărtăşit cu emoţii colega noastră, Dorina Dereveachin.
 

Şi pentru un tablou complet, am decis să apelăm la colegi şi prieteni, care o cunosc pe Dorina ca un om drag şi apropiat sufletului. Unul din ei este autoarea emisiunii „Dialog Social”, Rodica Vîlcu, datorită căruia am aflat de durerea Dorinei şi am putut fi parte din minunea pe care aceasta a trăit-o. Prietenia lor trece de mult pragul televiziunii, iar Rodica descrie această relaţie ca o prietenie curată.

„Dorina e acel omuleţ care îţi dă o doză de energie de fiecare dată când te întâlneşti cu ea. Este optimistă şi iubeşte viaţa cum nimeni altul. E o mamă superba cu infinită iubire faţă de copiii săi. Are un farmec aparte şi te cucereşte prin simplitate. Este pur şi simplu fantastică. Dorina face parte din acea categorie de prieteni cu care nu te vezi prea des, dar îi păstrezi mereu în suflet”, a declarat pentru TRM.MD, Rodica Vîlcu.
 

Natalia Melnic lucrează cot la cot cu Dorina Dereveachin mai bine de un an şi jumătate: „Este o fire foarte sociabilă, veselă, pozitivă. E foarte uşor să intri în contact cu ea şi să lucrăm în echipă. Ne înţelegem foarte bine şi ne ajutăm reciproc în procesul de lucru. Ne-am obişnuit să ţinem una la alta şi să ne tratăm ca într-o mică familie. Îi doresc din suflet ca bunul Dumnezeu să o aibă în pază. Să aibă parte de sănătate, bucurie, fericire şi cel mai mult să treacă cu bine de problema actuală cu ochii şi să se rezolve definitiv cu cele mai bune rezultate posibile”, a declarat pentru TRM.MD, make-up artista la Moldova 1, Natalia Melnic.
 

Dragă Dorina Dereveachin, în numele întregului colectiv al IPNA Compania „Teleradio-Moldova” îţi urăm un sincer la mulţi ani şi însănătoşire grabnică.
Cum a fost întreaga poveste ca o: Misiune imposibilă transformată în realitate prin bunătate pentru Dorina Dereveachin o vedeţi AICI!
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam