Loading
ro ru en
Campanii
Loading
30 Aprilie 2017 | 08:00
Felicia Dunaf: Muzica şi televiziunea sunt viaţa mea
Frumoasă, carismatică şi talentată – acestea ar fi doar câteva dintre cuvintele care o caracterizează pe Felicia Dunaf, prezentatoarea rubricii „Horoscop” din cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa” de la postul public de televiziune. Studiază la facultate şi este, după cum bine ştiţi, interpretă. Toate acestea însă nu o împiedică să debordeze de energie în fiecare zi şi să ne spună ce ne prezic astrele. Cum le reuşeşte pe toate, ce înseamnă televiziunea pentru ea şi cărui domeniu îi va da prioritate dacă într-o zi va trebui să aleagă între televiziune şi muzică, aflăm chiar de la Felicia Dunaf, invitata emisiunii „Fii Tânăr” de la postul public de televiziune Moldova 1.
Alerga pe coridoarele televiziunii naționale de mic copil. Aici a învățat ce înseamnă televiziune și cu ce „se mănâncă” această profesie. Chiar dacă copil fiind rolul de prezentatoare nu îi plăcea, peste ani a hotărât să revină aici din nou, de această dată în calitate de prezentatoare la rubrica „Horoscop”.    

„De mică fug pe holurile televiziunii naționale. Am fost prezentatoare a două emisiuni. De la început nu îmi plăcea, pentru că nu era în emisie directă, iar dacă spuneam o gafă, trebuia să mai repet odată, apoi încă odată, până când ieșea bine. Iar eu, copilă fiind, vroiam mai repede să merg la joacă, dar nu să stau aici jumătate de zi. Mai apoi am făcut și un pic de radio, dar m-am întors aici, la „Bună Dimineața”, după primul an de facultate, atunci când trebuia să fac practica. Am făcut reporterie toată vara, iar pe 5 octombrie, de Ziua Profesorului, am avut prima emisie live în calitate de prezentatoare la „Horoscop”, spune Felicia Dunaf.
 

A fost o cale deloc ușoară, își amintește Felicia, de la început emoțiile fiind cele care au dictat. „Aveam emoții colosale la horoscop. Chiar dacă pentru unii pare ceva simplu, nu este chiar așa. Acum mă simt ca acasă și nu simt nicio emoție când văd prompterul, dar atunci îmi era frică ca nu cumva să greșesc, sau nu cumva să spun ceva ce nu ar trebui. Cu timpul m-am deprins și cu atmosfera de aici, și să mă trezesc la cinci dimineața, așa că am ajuns să mă simt foarte bine aici”, a declarat prezentatoarea TV.

Pentru ea mult contează ca oamenii să gândească optimist, așa că în fiecare dimineață încearcă să le aducă în casele lor informații interesante, pe alocuri utile și, neapărat, optimiste. „Când cineva urmărește televizorul, mai ales o emisiune matinală, ori atunci când iese din casă, el vrea să audă că totul va fi bine și totul va parcurge minunat. De aceea încerc să mă informez din mai multe surse înainte de a prezenta horoscopul, punând accent pe o informație interesantă și optimistă”, mai spune Felicia Dunaf.
 

Astăzi recunoaște, dacă cineva ar pune-o să aleagă între muzică și televiziune, nu ar ști dacă ar putea face o alegere. „Dacă până a lucra în televiziune spuneam ferm că muzica este viața mea, atunci acum pot să afirm cu mâna pe inimă că muzica și televiziunea sunt viața mea”, a declarat prezentatoarea TV, Felicia Dunaf. 
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Wave week Moldova este un program de liderism şi voluntariat ce reuneşte tineri din întreaga ţară, ajutându-i să-şi dezvolte abilităţile şi capacităţile de lider. Astăzi, la „Cine vine la noi?” îi avem invitaţi pe Igor Zaharov , coordonatorul programului WAVE Week Moldova şi Laura Ciocanu, membră a echipei organizatorice, care ne vor oferi detalii despre ediţia din acest an a programului.
Moldova 1
Recent a fost lansat topul celor mai fericite ţări din lume, unde oamenii trăiesc în armonie şi bunăstare. Ce ţări fac parte din acest top şi care sunt aspectele principale ce le definesc, aflaţi marţi, începând cu ora 6:55 la emisiunea ,,Bună dimineaţa’’.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam