Loading
ro ru en
Campanii
Loading
26 Aprilie 2017 | 22:04
Liliana Barbăroşie – despre pasiunea din care a făcut o carieră de succes, exclusiv la „Cine vine la noi”?
Formarea de pedagog şi prima experienţă de muncă a moştenit-o de la mama. Nu a visat în copilărie o carieră în jurnalism. Marea pasiune pentru a 4-a putere în stat a venit în timpul facultăţii, când vedea viaţa prietenelor care făceau facultatea de jurnalism. Cum a renunţat la moştenirea şi formarea de pedagog, pentru o carieră în jurnalism, aflăm de la colega noastră Liliana Barbăroşie, care a împărtăşit din experienţa ei emoţii şi impresii în platoul „Cine vine la noi”?
Deşi credea că este vocaţia ei să fie un pedagog şi a avut o experienţă frumoasă în rolul de profesor de limba română la Soroca, a renunţat la vocaţia de învăţător din cauza sărăciei sistemului de învăţământ şi a salariilor care veneau o dată la trei luni pe atunci.

Moldova 1 nu este prima experienţă în televiziune, dar propunerea de a modera dezbaterea „Moldova în Direct” a fost o adevărată provocare şi este adepta provocărilor. Pentru că ele, zice ea, sunt circumstanţe favorabile pentru dezvoltare.

Este o fană înrăita a radioului, iar domeniul politic este obiectul ei zilnic de studiu, pentru că un jurnalist bun în orice domeniu, nu poate fi bun fără a înţelege tot ce se întâmplă în culisele politicului.

Liliana Barbăroşie este un vector în breasla jurnalistică, în mod special în dimensiunea politică şi economică, domenii pe care le urmăreşte zilnic.

De ce a ales o carieră în jurnalism şi cum a schimbat cursul ascensiunii profesionale colaborarea cu Moldova 1? Ce înseamnă pentru Liliana Barbăroşie viaţa de jurnalist, aflaţi în interviul oferit în cadrul emisiunii „Cine vine la noi”?
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam