Loading
ro ru en
Alexei Revencu
Loading
Din cei 60 de ani, 40, cu mici excepţii, i-a trăit muncind la Radio Moldova, radioul a fost şi este pentru el o şcoală, pentru că spune că, graţie radioului, fiind bine informat, te poţi pronunţa în cunoştinţă de cauză asupra problemelor din diverse domenii.  Alexei Revenco spune că radioul este soarta sa, iar vocea cu care a fost înzestrat i-a oferit posibilitatea de a se afirma în domeniul audiovizualului de la noi, toate acestea îl fac să se considere un  norocos.

Din 1990 până în 1995 a fost prezentatorul emisiunii „Mesager” la Televiziunea Națională, totuși activitatea de bază  era prezentarea edițiilor informative. I-a avut colegi pe Valeriu Frumusachi, Petru Bogatu, Valeriu Saharneanu, Aneta Grosu, Alina Radu, Dumitru Amihalachioaie. O perioadă de timp a fost vicedirector, apoi directorul primei televiziuni independente din Republica Moldova ca pâna la urmă să revină acasă, la Radio.

Alexei Revenco, este casătorit de 39 de ani cu un om de radio, pe nume Maricica Munteanu care este redactor-prezentator în aceeași redacție. Are o fiică, un ginere și un nepot, pe care îl iubește foarte mult. 
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam