Loading
ro ru en
Diana Istrati
Loading
Este redactor-prezentator al emisiunii „Două maluri un destin” și producatorul-coordonator al emisiunii „Radiomatinal de weekend”.

Şi-a început activitatea la Radio Moldova în 2009, în calitate de reporter la Redacţia Actualităţi Radio.

Din 2011 preia emisiunea „Două maluri  un destin” , în cadrul căreia reflectă  viața socio-culturală a cetățenilor din stînga Nistrului, prin realizarea reportajelor, interviurilor,  a programelor care susțin măsurile de promovare a încrederii pe ambele maluri ale Nistrului.

În 2014, a fost producatorul emisiunii  „Mosti” (Poduri) realizată  în colaborare cu Radio 1 Tiraspol în cadrul unui Proiect finanțat de UE .

Din  2012 pînă în prezent este  producător-coordonator al emisiunii „Radiomatinal de weekend” în cadrul Redacției Dezbateri, Documentare, Coproducție și Investigații Radio. Responsabilitățile funcției sunt: planificarea, coordonarea și organizarea programelor blocului de weekend, supravegherea și respectarea cerințelor de comunicare în timpul emisiei împreună cu redactorul-prezentator, inginerul de emisie și regizorul, etc.

A participat la mai multe stagii de formare pentru jurnaliști în Romania, dar și vizite de studiu la Radio Romania Actualități, televiziunea TVR , or. București,  (Romania), Radio ORF Viena  (Austria).

Este autorul unui volum de poezii „GînDe gînd”, publicat în 2010.

Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam