Loading
ro ru en
Natalia Moraru - Vasilcău
Loading
Și-a început activitatea la postul public de televiziune, Moldova 1 în anul 1992. Pe parcursul anilor a fost prezentatoarea mai multor emisiuni muzicale precum ”Ecouri străbune”, ”Virtuozi ai instrumentelor”, ”Divertis”. Timp de două decenii realizează emisiuni muzicale.

Din 2002 realizează emisiunea ”Templul Muzicii”, emisiune ce familiarizează telespectatorii cu muzică academică națională și universală.

Totodată, Natalia Vasilcău realizează diverse spectacole. Din 2004 până în prezent este producătoare a concursului ”Eurovision Moldova”.

Mediatizează cele mai importante evenimente culturale din republică precum Festivalul Internațional al vedetelor de Operă și Balet  ”Invită Maria Bieșu”, Festivalul Internațional ”J.S. Bach”, desfășurat la Sala cu Orgă, Festivalul Internațional ”Serghei Rahmaninov” de la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”.

Cea mai mare pasiunea a Nataliei este muzica, care este prezentă în viața ei de la vârsta de șapte ani.

Motto-ul după care se ghidează în viață și îi poartă noroc este: ”Fiecare dintre noi este un înger cu o singură aripă și nu putem zbura decât îmbrățișându-ne unul pe altul”.
 
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam