Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
13 Martie 2018 | 15:01
AFLĂ cu Radio Moldova mai multe despre programele de granturi pentru tinerii
Fondul pentru Tineri Ialoveni a anunţat lansarea celei de a XVI-a runde a concursului de proiecte din cadrul Programului de Granturi Mici pentru Tineri, ce este destinat grupurilor de iniţiativă ale tinerilor şi consiliilor locale ale tineilor din localităţile raionului Ialoveni. Despre acest subiect discutăm astăzi, 13 martie, în cadrul unei noi ediţii a emisiunii „Fierbinte Show” de la Radio Moldova.
În studioul Radio Moldova sunt invitați Adriana Corcodel și Anastasia Fuștei- membri ale Fondului pentru Tineri Ialoveni.

Cei doi invitați vor vorbi despre valoarea maximă de împrumut financiar pentru tineri și care este perioada de depunere a dosarului pentru a beneficia de împrumut.

Tot în cadrul aceleiași ediții vorbim despre conferința „Centrulul Unirii, Basarabia 1918-2018”, eveniment care s-a desfășurat în perioada 9 – 12 martie. Cu concluzii de la  eveniment vor veni Radu Dan, și Rodion Rusnac- partipanți la această conferință care vor fi prezenți în studioul radio.

Află mai multe detalii despre discuțiile din cadrul emisiunii cu Radio Moldova și TRM.MD, astăzi, 13 martie, începând cu ora 18:10.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam