Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
30 Ianuarie 2018 | 14:03
Află cum poţi preveni cancerul de col uterin, cu Radio Moldova
În săptamâna europeană de prevenire a cancerului de col uterin, autorităţile ne îndeamnă să facem screening-ul colului uterin, de ce este important să facem această investigaţie medicală, unde trebuie să ne adresăm şi care sunt simptomele aflăm din emisiunea „Spaţiul Public”, de la Radio Moldova. Nu rataţi emisiunea, mâine, 31 ianuarie, ora 10:15 pe undele Radio Moldova şi onli-ne pe TRM.MD.
Moderatoarea emisiunii Veronica Mungiu îi va avea invitați în studioul Radio Moldova pe Tatiana Zatic, șefa de direcție la Ministerul Sănătații, Muncii și Protecției Sociale, Corina Iliade Tulbure, conferențiar, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” (USMF) și Laura Țurcan, șefa de direcție la Centrul Național de Sănătate Publică.

În cadrul emisiunii vom afla care este incidența cancerului de col uterin în rândul femeilor, câte cazuri noi de cancer de col uterin sunt înregistrate anual, ce favorizează această creștere alarmantă.

De la invitatele emisiunii vom încerca să aflăm despre specifiul maladiei, simptomele maladiei, care femei sunt mai predispuse la cancerul de col uterin.

Nu ratați o nouă ediție a emisiunii „Spațiul Public” la  Radio Moldova și on-line pe TRM.MD.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam