Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
01 Aprilie 2017 | 09:00
Află la „Matinal de Weekend” mai multe detalii despre Capitala Tineretului 2017
În acest an, localitatea Varniţa din raionul Anenii Noi a fost desemnată Capitala Tineretului 2017. Duminică, 2 aprilie, va avea loc evenimentul de lansare a Capitalei Tineretului. Despre acest subiect aflaţi mai multe detalii în cadrul ediţiei din 2 aprilie, a emisiunii „Matinal de Weekend” de la Radio Moldova.
Ce acțiuni urmează să fie desfășurate la Varnița pe parcursul anului 2017, cum vor fi implicați tinerii, aflăm începând cu ora 06:05. Tot începând cu această oră, vom afla cum a reușit raionul Fălești să implementeze cu succes proiectul „Familie puternică pentru fiecare copil”.

Tradițional, la 2 aprilie, marcăm Ziua internațională a cărților pentru copii, sărbătoare ce are drept scop de a transmite generațiilor tinere plăcerea lecturii. Din cadrul emisiunii „Matinal de Weekend” vom afla mai multe detalii despre manifestările ce vor fi organizate în acest sens și cum se reușește promovarea lecturii în instituțiile de învățământ din Republica Moldova.

Tot pe data de 2 aprilie marcăm Ziua mondială de conștientizare a problemelor autismului. Mai multe detalii la acest subiect dintr-un reportaj realizat de jurnalista Zina Izbaș.

Din ediția de duminică  mai aflăm cum micuții pot evita pericolele străzii.

Fii alături de Radio Moldova și on-line pe TRM.MD, duminică, 2 aprilie, începând cu ora 06:05.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam