Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
30 Ianuarie 2018 | 12:19
AFLĂ la „Matinal Naţional” detalii despre sprijinul Poloniei în dezvoltarea localităţilor din Moldova
Mai multe municipii şi oraşe din ţara noastră vor beneficia de suportul Guvernului Poloniei pentru reabilitarea şi dezvoltarea localităţilor. Subiectul va fi discutat miercuri, 31 ianuarie, la o nouă ediţie a emisiunii „Matinal Naţional” de la Radio Moldova.
Suportul va fi acordat în cadrul unui proiect de asistență tehnică privind revitalizarea urbană, realizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în parteneriat cu Agențiile de Dezvoltare Regională, având suportul Ministerului Dezvoltării Economice al Poloniei și al Centrului de informare pentru autoritățile locale în țara noastră.

În studioul Radio Moldova este așteptată Ala Bragoi, șef secție planificare strategică și programare la Agenția de Dezvoltare Regională Centru.

De asemenea, în cadrul emisiunii vorbim despre Parcul „Valea Trandafirilor” din capitală ce urmează a fi iluminat complet până la sfârşitul anului curent. Pentru reparaţia reţelelor electrice, municipalitatea a alocat şase milioane de lei, iar lucrările vor începe în luna martie, mai multe detalii la acest subiect va oferi Vasile Bârsan, inginer proiectant.

Nu ratați o nouă ediție a emisiunii „Matinal Național” alături de Cristina Zavulan-Jovmir şi Nicolae Țurcanu. Fiți alături de Radio Moldova și onli-ne pe TRM.MD.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam