Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
27 Iunie 2018 | 19:00
Ascultă emisiunea „Radiovacanţa”, răspunde la întrebări şi câştigă premii
Vacanţa de vară este în plină desfăşurare. În timp ce unii elevi preferă călătoriile, marea, munţii, vizite la bunici, rude, pentru alţii vara este şi o oportunitate de a acumula noi cunoştinţe. O bună oportunitate în acest sens este concursul interactiv „Ascultă, răspunde, câştigă”, ce va fi difuzat în cadrul emisiunii „Radiovacanţa” de la Radio Moldova, joi, 28 iunie, cu începere de la ora 16:05.
Iar pentru că ne aflăm la mijlocul celui mai grandios eveniment sportiv al anului, Campionatului Mondial de Fotbal, tematica ediției curente a concursului „Ascultă, răspunde, câștigă” va fi legată, desigur, de fotbal.
 
Dacă vă considerați adevărați microbiști, dacă ați urmărit cu mare atenție fiecare meci disputat în cadrul acestui Campionat sau pur și simplu sunteți pasionați de acest sport, participați la concurs, răspundeți la întrebările pregătite de către moderatori și câștigați premii.
 
Urmăriți emisiunea „Radiovacanța”, joi, 28 iunie, cu începere de la ora 16:05, doar la Radio Moldova și on-line pe TRM.MD.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam