Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
26 Decembrie 2017 | 14:59
Asistenţa medicală primară, în dezbatere la „Spaţiul Public”
Îmbunătăţirea calităţilor serviciilor în cadrul medicinei primare va fi discutată în cadrul unei noi ediţii a emisiunii „Spaţiul Public”, de la Radio Moldova. Miercuri, 27 decembrie, discutăm despre asistenţa medicală primară, dreptul la libera alegere a medicului de familie şi a instituţiei medicale primare.
Moderatoarea emisiunii, Tatiana Fișer are ca invitați pe Tatiana Zatîc, șefa Direcției politici în domeniul asistenței medicale primare, urgente, comunitare din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Iuliana Garam, şefa Direcţiei relaţii cu beneficiarii, Compania Națională de Asigurări în Medicină.

În cadrul emisiunii o să aflați mai multe detalii despre asigurarea cu medici de familie a localităților rurale, debirocratizarea muncii medicului de familie, îmbunătățirea relației medic-familie-pacient.

Invitații emisiunii vor vorbi despre modalitatea de înregistrare/schimbare a medicului de familie şi a instituţiei medicale primare, îmbunătățirea calităţii serviciilor medicale,

Totodată, din cadrul ediției de mâine veți afla despre Legea fondurilor de asigurare obligatorie de asistenţă medicală (AOAM) pentru 2018, venituri şi cheltuieli și reforma asistenţei medicale primare, realizări şi probleme.

Fii alături de Radio Moldova și on-line pe TRM.MD, miercuri, începând cu ora 10:15.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam