Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
22 Martie 2017 | 10:15
Calitatea apei potabile în Moldova – discutată la Casa Radio
Râul Nistru este principala arteră acvatică, dar şi principala sursă de apa potabilă a Republicii Moldova. Cum stă Republica Moldova la capitolul gestionarea bazinelor hidrografice încercăm să află astăzi, 22 martie, începând cu ora 14:10, în cadrul emisiunii Casa Radio, de la postul public de radio.
Moderatorul emisiunii, Vasile Mija, va include un subiect la această temă realizată de jurnalista, Tatiana Fișer în dialog cu invitații: Igor Hîncu, director Agenția „Apele Moldovei”; Anatolie Prohnițchi, președintele Partidului Verde Ecologist din Moldova; Vitali Kononov, președintele Partidului Verde din Ucraina; Silviu Dumitru, secretarul general al Partidului Verde, România. 

De asemenea, în cadrul emisiunii veți audia un subiect la tema zilei realizat de corespondentul Pavel Savca, în raionul Florești, având drept scop aducerea în atenția opiniei publice a problemelor legate de necesitatea protejării cantitative, dar și calitative a apelor potabile utilizate în consumul uman, ceea ce, dacă ar fi să ne referim la localitățile rurale din țara noastră, mai rămâne să constituie un mare lux.

Totodată, imaginar ne vom deplasa și în raionul Cimișlia să aflam cum decurg pregătirile pentru Expoziția-târg, „Parada florilor”, eveniment ce va avea loc în aprilie. 

În cadrul emisiunii vom vorbi despre Campania Radio Moldova „Fii bun, dăruiește binele”, ce este în plină desfășurare. Prezentatorul va aminti despre cazul Cristinei Garștea care se află la momentul actual într-o luptă acerbă cu…leucemia, o boală foarte greu de tratat și de înfruntat, dar cu inima bună a oamenilor și cu dorința de a-i ajuta putem face o minune. Ajutând-o, îi putem prelungi viața.

Fii alături de Radio Moldova și on-line pe TRM.MD, astăzi, începând cu ora 14:10.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam