Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
27 Decembrie 2017 | 12:41
Campania de caritate „Fii bun ca Moş Crăciun!” a ajuns la final
Radio Moldova a încheiat campania socială cu genericul „Fii bun ca Moş Crăciun”. În cadrul campaniei, angajaţii Radio Moldova au colectat produse alimentare, îmbrăcăminte şi resurse financiare din partea unor colegi, dar şi a ascultătorilor postului public de radio.
Toate darurile au fost oferite familiei Botnari din satul Paşcani, raionul Criuleni care se află într-o situaţie dificilă, după ce în noaptea din 29 spre 30 octombrie curent le-a ars casa. Tot ce au agonisit în întreaga viață s-a făcut scrum în câteva minute. Din casa Vasilisei Botnari a rămas doar ruine, ea, împreună cu cei patru copii, adăpostindu-se pe la rudele din sat. Zeci de persoane s-au sensibilizat și au ajutat această familie. Jurnalista Zina Izbaș spune că pentru Radio Moldova este o tradiție ca în ajun de Crăciun să întindă o mâină de ajutor celor ce se află în impas. „Trebuie să fim mai buni nu doar în zilele de sărbătoare, ci în fiecare zi. Faptul că vedem în urma campaniilor familii fericite, ne încurajează și mai mult spre lansarea altor inițiative de campanii”, a afirmat Zina Izbaș.

În cadrul campaniei sociale „Fii bun ca Moș Crăciun”, jurnaliștii de la Radio Moldova au îndemnat toţi oamenii de bună credință și i-au încurajat să facă un bine, aducând în casele semenilor suferinzi atmosfera luminoasă a Crăciunului.

Campania a fost inițiată de către Redacția dezbateri, documentare, coproducție și investigații.
 
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam