Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
16 Mai 2018 | 15:41
Câştigătorii celei de-a doua ediţii a concursului „Descoperă Polonia cu Radio Moldova” au fost premiaţi
Câştigătorii celei de-a doua ediţii a concursului „Descoperă Polonia cu Radio Moldova”, organizat de către Radio Moldova şi Ambasada Poloniei la Chişinău, au fost premiaţi în cadrul unei ceremonii festive, la care au participat ambasadorul Poloniei la Chişinău, Bartłomiej Zdaniuk; directorul Radio Moldova, Veaceslav Gheorghişenco; jurnaliştii Radio Moldova, Cristina Zavulan-Jovmir, Anatol Caciuc, Andrei Jovmir, Domniţa Jechiu, Silvia Ilarionov, dar şi câştigătorii concursului.
„Mă bucur foarte mult că Polonia este foarte respectată în Republica Moldova și Republica Moldova se bucură de o imagine foarte bună în Polonia. Și mai mult mă bucură faptul că radioascultătorii postului public de radio au avut, în cadrul concursului, curiozitatea față de Polonia, ca stat, cultură, tradiții, obiceiuri. Este un lucru foarte important, nu doar pentru noi ca ambasadă, dar și pentru viitorul relațiilor noastre”, a menționat ambasadorul Bartłomiej Zdaniuk.

Directorul Radio Moldova, Veaceslav Gheorghișenco a menționat că Radio Moldova este pentru al doilea an organizatorul concursului „Descoperă Polonia cu Radio Moldova”.

„Radio Moldova are menirea de a ajuta oamenii să descopere lumea, să o cunoască mai bine. Pentru al doilea an, grație Ambasadei Poloniei în Republica Moldova, avem posibilitatea de a oferi radioascultătorilor concursuri interesante și premii substanțiale. Sperăm să păstrăm această tradiție frumoasă”, a spus directorul radiodifuziunii, Veaceslav Gheorghișenco.„Mă bucur foarte mult că am câștigat acest concurs și sper să ajung cât mai curând să aflu cele mai frumoase locuri, să descoper țara așa cum o cunosc din imagini și cărți, dar și din emisiunile Radio Moldova”, menționează câștigătoarea premiului mare, Marina Dubceac.

„Sunt onorată pentru participarea la concurs. Am participat și anul trecut, la a treia ediție a concursului sper să mi se ofere șansa de a vizita această țară minunată – Polonia, pentru a cunoaște în realitate locurile frumoase despre care am citit, le-am văzut pe poze”, a spus Mihalaş Elena, câștigătoarea premiului II.„Mulțumesc mult Ambasadei Poloniei în Republica Moldova și Radio Moldova, pentru acest proiect. E bine că învățăm unul de la altul. Acest concurs a fost o provocare pentru mine”, spune Eugenia Ciutac, una dintre câștigătoarele premiului III.


Radio Moldova în colaborare cu Ambasada Poloniei au organizat, pentru al doilea an consecutiv concursul „Descoperă Polonia”. Câștigătoarea premiului mare s-a învrednicit de două bilete tur-retur spre capitala Poloniei, premiul II l-a constituit o cameră foto. Totodată au fost oferite, de către Institutul Polonez din București, câștigătorilor premiului III seturi de cărți despre Polonia.


 
Mai multe detalii la acest subiect puteți asculta, vineri, 18 mai, începând cu ora 07:05, în cadrul emisiunii „Matinal Național”, de la Radio Moldova și on-line pe TRM.MD.


Directorul Radio Moldova, Veaceslav Gheorghișenco a menționat că Radio Moldova este pentru al doilea an organizatorul concursului „Descoperă Polonia”.

„Radio Moldova are menirea de a ajuta oamenii să descopere lumea, să o cunoască mai bine. Pentru al doilea an, grație Ambasadei Poloniei în Republica Moldova, avem posibilitatea de a oferi radioascultătorilor concursuri interesante și premii substanțiale. Sperăm să păstrăm această tradiție frumoasă”, a spus directorul radiodifuziunii, Veaceslav Gheorghișenco.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam