Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
10 Mai 2017 | 13:08
„Cu Minte la Bac”, o nouă dezbatere RMT
Bacalariatul (BAC) bate la uşă! Ţi-e frică să deschizi? Radio Moldova Tineret (RMT) te provoacă să deschizi pentru început aparatul de radio. De ce? Pentru că se anunţă deschis sezonul patru al emisiunilor „Cu Minte la Bac”.
Începând de astăzi, 10 mai, și continuând cu data 11, 17 și 18 mai, de la 19:10, împreună cu profesori și reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare, vom pune accentul pe cele mai importante aspecte ale examenelor la: limba și literatura română; limbi străine; matematică și istorie.

Cei care vor oferi mai multe detalii despre examenul de limbă și literatură română vor fie experții, Angela Tomiță, profesor grad didactic superior, disciplina limba română și Anatotolie Topală, director, Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare.

Moderatoarea Cătălina Cucu și absolventa de liceu Sorina Solonaru te invită să-ți deschizi manualele, mintea și telefonul, pentru că apelând numărul 022 72 14 55 sau urmărind pagina de Facebook al RMM, poți afla din PRIMA sursă tot ce te interesează la acest capitol.

Și nu uita: e simplu să treci de examenul maturității atât timp cât BAC-ul ți-e alimentat cu informații!

Fiți alături de Radio Moldova Tineret și on-line pe TRM.MD.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam