Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
10 Februarie 2017 | 14:53
„Două maluri, un destin”: Beneficiile serviciilor sociale adresate persoanelor cu dizabilităţi
Moderatoarea emisiunii, redactorul-prezentator, Diana Istrati, vă invită duminică, 12 februarie, la o nouă ediţie a emisiunii „Două maluri, un destin”. Începând cu ora 19:05 fiţi pe undele Radio Moldova şi on-line pe TRM.MD, pentru a afla mai multe detalii despre calitatea serviciilor sociale adresate persoanelor cu dizabilităţi de pe ambele maluri ale Nistrului.
Marcela Dilion, coordonator de programme în cadrul Asociației „Keystone Moldova” și Lina Malcoci, coordonatorul „Trupei Alternativ” din Chișinău ne vor relata mai multe detalii despre  Proiectul „Servicii sociale adresate persoanelor cu dizabilități” care își propune să sporească încrederea între organizațiile societății civile și administrația publică locală de pe ambele maluri ale râului Nistru.
Proiectul va fi implementat în cinci raioane ale țării, iar în total, vor fi înființate șase servicii sociale pentru persoanele cu dizabilități, cinci echipe mobile și un centru de zi.

De asemenea, invitatele emisiunii se vor pronunța și asupra proiectului care urmează a fi implementat în grădinițe și școli unde vor fi jucate câteva spectacole cu tematică socială, pentru prevenirea discriminării, dar și promovarii incluziunii și toleranței.Totodată, veți afla care sunt actorii și care este impactul acestor piese teatrale.

Fii alături de Radio Moldova și on-line pe TRM.MD, duminică, 12 februarie, ora 19:05.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam