Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
12 Martie 2017 | 07:00
„Două maluri, un destin”: Potenţialul turistic al Republicii Moldova
Duminică, 12 martie, începând cu ora 19:05, fiţi pe undele Radio Moldova şi on-line pe TRM.MD, pentru a afla mai multe detalii despre Centrul de Informare pentru Turişti, lansarea căruia este planificată pentru luna mai curent.
Iniţiativa deschiderii acestui Centru aparţine Asociaţiei Naţionale pentru Turism Receptor (ANTRIM). Specialiștii din domeniul turismului consideră că deschiderea centrului va avea un impact major asupra diversificării canalelor de promovare a ofertelor turistice, a evenimentelor culturale de interes pentru turiștii străini și a serviciilor prestate de toți actorii din această industrie.

La acest subiect vom vorbi, în cadrul emisiunii „Două maluri, un destin”, cu Natalia Țurcanu, director executiv al ANTRIM, ce ne va relata mai multe detalii despre beneficiile Centrului, dar și despre evenimentul de inaugurare, ce este planificat pentru luna mai 2017, în ajunul Festivalului European de Turism și Strategie.

De la ea vom afla cum turiștii străini vor primi informaţii despre cele mai frumoase destinaţii din ţara noastră, hoteluri, servicii de transport sau cum îşi vor putea găsi un ghid de turism.

Fii alături de Radio Moldova și on-line pe TRM.MD.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam