Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
14 Decembrie 2017 | 15:51
Economia digitală, politici de dezvoltare, în discuţie la „Spaţiul Pubic”
Economia digitală, politici de dezvoltare este tema emisiunii „Spaţiul Public”, de la Radio Moldova. Subiectul va fi dezbătut în cadrul ediţiei de vineri, 15 decembrie, începând cu ora 10:15.
Moderatoarea emisiunii, Tatiana Fișer, va discuta acest subiect cu invitații emisiunii: Andrei Cușcă, șeful  Direcţiei politici și reglementări în domeniul societății informaționale și economiei digitale, Ministerul Economiei şi Infrastructurii, Ana Chiriță, director executiv al Asociației Naționale a Companiilor din Domeniul TIC.

În cadrul emisiunii o să aflați despre  economia digitală, despre felul în care reușim să o dezvoltăm. În vizor va fi  Legea cu privire la parcurile din industria tehnologiei informației și oportunitățile pe care le deschide aceasta în vederea creării parcurilor IT în Republica Moldova.

Totodată, vor fi luate în dezbatere și politicile de susținere a parcurilor IT,  stimulente fiscale pentru rezidenții parcurilor IT. Activizarea businessului  IT în urmatorii ani, orientarea investițiilor străine directe în acest domeniu.  Orientarea spre produse cu o inaltă valoare adaugată, destinate exportului.

Spre sfârșitul emisiunii invitații ediției vor vorbi despre strategia de creștere a competitivității industriei IT pentru anii 2015 -2021: obiective și rezultate.

Fii alături de Radio Moldova și on-line pe TRM.MD, pentru mai multe detalii.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam