Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
15 Decembrie 2017 | 17:34
Eduard Maciac – câştigătorul Premiului „Jurnalistul politic al anului”
Jurnalistul Eduard Maciac, corespondent special la Radio Moldova, a devenit laureat al premiilor TRIBUNA-2017. El s-a învrednicit de Premiul „Jurnalistul politic al anului”. Eduard Maciac ne-a spus că deşi a fost un an complicat, este mulţumit că a reuşit să realizeze emisiuni echidistante, cu implicarea tuturor actorilor politici, relatează Radio Moldova Actualităţi.
„Am rămas surprins de acordarea acestui premiu, în contextul în care am avut un an foarte complicat. A fost un an în care am încercat să evidențiez și să abordez o tematică variată în cadrul emisiunilor mele de dezbateri de la Radio Moldova, diferite probleme sociale și politice. Le mulțumesc colegilor pentru că m-au apreciat la justa valoare pentru contribuția pe care am avut-o alături de Radio Moldova”, a spus jurnalistul Eduard Maciac.

Ieri, munca jurnaliștilor de la  Radio Moldova a fost răsplătită cu o diplomă din partea Avocatului Poporului. De această dată, colegii au fost apreciați de ombudsman pentru merite deosebite în promovarea drepturilor omului și cooperare eficientă cu Instituția Ombudsmanului.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam