Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
19 Decembrie 2017 | 16:31
Fenomenul migraţiei şi politicile migraţionale - în atenţia „Spaţiului Public”
Miercuri, 20 decembrie, discutăm la o nouă ediţie a emisiunii „Spaţiul Public” de la Radio Moldova despre eficienţa politicilor migraţionale implementate de către autorităţi şi despre programele de reintegrare a migranţilor.
Invitați în studio vor Anastasia Oceretnîi, secretar de stat, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale; Ala Lerner și Dumitru Balan - beneficiari ai Programului PARE 1+1.

În cadrul emisiunii va fi analizată statistica privind fluxurile migraționale, care sunt tendințele și țări de destinație aleg migranții din Republica Moldova. 
       
Totdată, invitații emisiunii vor vorbi despre reintegrarea socială a migranților, reintegrarea în câmpul muncii.  De la ei vom afla mai multe informații și despre procedura legală de angajare la muncă în străinătate a cetățenilor din Republica Moldova.

În cadrul emisiunii o să aflați mai multe detalii despre acordurile în domeniul migrației de muncă,  dezvoltarea cooperării bilaterale cu principalele state de destinație a lucrătorilor moldoveni în vederea angajării legale a acestora în străinătate.

Fiți alături de Radio Moldova și TRM.md pentru mai detalii, miercuri, 20 decembrie, începând cu ora 10:15.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam