Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
20 Martie 2017 | 12:23
Gabriela Lungu – invitata Clubului de presă de la Radio Moldova
În preajma Zilei Mondiale a Teatrului de Păpuşi, membrii Studioului pentru Copii şi Adolescenţi de la Radio Moldova au organizat o nouă şedinţă a Clubului de presă. De această dată, invitata emisiunii este Gabriela Lungu, director artistic al Teatrului Municipal de Păpuşi „Guguţă”.
Fiecare copil prezent la eveniment a avut marea ocazie de a afla mai multe lucruri despre teatru, despre spectacolele montate, actorii-păpușari, despre „Guguță” și despre cea care de 25 de ani muncește cu drag la Teatrul de Păpuși „Guguță”.„A fost o discuție sinceră și frumoasă,  de la inimă la inimă”, a menționat Gabriela Lungu.

Amintim că, pe parcursul ultimilor ani, printre invitații Clubului de Presă au fost mai mulți oameni de cultură și artă. Printre ei scriitorii: Ion Druță, Spiridon Vangheli, Iurie Colesnic, actrița Ninela Caranfil, compozitorul Eugen Doga, dirijorul Orchestrei de Muzică Populară „Lăutarii”, Nicolae Botgros, etc.

Ziua Mondială a Teatrului de Păpuşi se aniversează, începând din 2003, în fiecare an la 21 martie. Această zi reprezintă şi un prilej pentru a-i sărbătorii pe artiştii din acest domeniu, din întreaga lume.

Mai multe aspecte de la întâlnirea copiilor cu Gabriela Lungu audiați astăzi, începând cu ora 16:05, în cadrul emisiunii „Ora copiilor”, de la Radio Moldova și pe TRM.MD
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam