Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
15 Mai 2017 | 12:54
Guo Xueli – invitatul Clubului de presă de la Radio Moldova
Guo Xueli, Însărcinat cu Afaceri la Ambasada Republicii Populare Chineze în Republica Moldova este invitatul celei de-a XXIV-a ediţie a Clubului de presă de la Radio Moldova. Dialogul va avea loc astăzi, începând cu ora 16:05 în cadrul emisiunii „Ora copiilor ”.
Elevii din mai multe licee din capitală, prezenți la eveniment, au avut marea ocazie de a adresa întrebări diplomatului chinez, fapt ce le-a oferit oportunitatea la libera exprimare și informare din prima sursă.„Este bine ştiut că toți oamenii mari au fost copii. Ce povești vă spunea mama când eraţi mic?, întrebare adresată de către  Elena-Lucia Izbaș, eleva în clasa a III-a la Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi”.  

„Mă bucură zâmbetul tău, se vede că  ești un copil fericit. Eu am avut o copilărie foarte grea. Erau zile cand n-aveam ce pune în gură. Nu vreau să-mi amintesc de acea perioadă a vieţii. Voi preţuiţi copilăria, că este frumoasă, să vă amintiţi de ea... ”, a menționat  Guo Xueli.

Totodată, Olesea Castraveț elevă în clasa a X-a la Liceul teoretic „Nicolae Iorga” l-a întrebat pe diplomatul chinez: „Ce calităţi trebuie să-și cultive un elev ca să devină diplomat ? ”.

„Sunt mai multe, eu voi menţiona doar trei calităţi esenţiale în opinia mea: fidelitatea față de țară ta, profesionalismul și comunicarea”, a afirmat Guo Xueli.Mai multe aspecte de la întâlnirea copiilor cu Guo Xueli audiați astăzi, începând cu ora 16:05, în cadrul emisiunii „Ora copiilor”, de la Radio Moldova și pe TRM.MD
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam