Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
28 Decembrie 2017 | 15:33
În noaptea dintre ani cu Radio Moldova
În noaptea dintre ani Radio Moldova pregăteşte pentru radioascultători un program de zile mari.
În cadrul emisiunilor de duminică, 31 decembrie, cu gânduri bune şi urări în zi  de sărbătoare vor veni către radioascultători  administrația Companiei și colegii de la Radio Moldova.

De asemenea, Radio Moldova va avea conexiuni în direct cu ascultătorii Radio Moldova. Vom vorbi despre realizări, performanțe și perspective. Totodată, jurnaliștii Radio Moldova vor purta un dialog în direct cu mai mulți radioascultător și cu cei care au fost invitați pe parcursul anului în cadrul emisiunilor radio.

Vor fi relatate secvențe din satele care au găzduit evenimentul, „Radio Moldova – 87 de ani: Al meu, al tău al tuturor”!. Despre întâlnirile de suflet cu radioascultătorii ne va povesti mai multe detalii Vasile Mija, șef Redacție Dezbateri Documentare și Cooproducție.

Ascultătorii Radio Moldova vor avea parte de mai multe concursuri.
Totodată, cu urări muzicale va veni Ansamblul folcloric „Opincuța” de la Liceul „Ion Creangă” din Chișinău.

La Radio Moldova vom putea audia mai multe subiecte cu Stela Stîngaciu,  ambasador al Republicii Moldova în Italia, decorată cu Ordinul Suveran Militar de Malta; interviu cu Mariana Pârțac, profesoară de limba și literatura română, Liceului Teoretic „Gheorghe Asachi” din Chişinău, căreia i-a fost decernat Ordinul „Profesorul anului” 2017.

Totodată vor fi difuzate scurte interviuri cu oameni din diverse domenii, care s-au remarcat pe parcursul anului, printre care  Alexandru Cozub, regizor la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chişinău; academicianul Mihai Cimpoi; savanții Aurelia Hanganu și Tudor Lupașcu; pictorița Eleonora Romanescu; actorii Paulina Zavtoni, Jan Cucuruzac, Valentin Delinschi.

La Radio Moldova vom avea parte și de urări și gânduri frumoase și de la diaspora moldovenească din afara țării.
 
Tradițional, la ora 12:00 preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va veni cu mesaj de felicitare către toți cetățenii republicii noastre.

Luni, 1 ianuarie, Radio Moldova invită radioascultătorii la o serie de concerte.

Fiți alături de Radio Moldova și TRM.md pentru a simți Magia Sărbătorilor de iarnă.


Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam