Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
01 Decembrie 2017 | 16:44
Incluziunea socială a persoanelor cu abilităţi reduse - în discuţie la „Matinal de Weekend”
În fiece an, la data de 3 decembrie, marcăm Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, eveniment ce reprezintă o ocazie pentru o schimbare de atitudine faţă de aceste persoane prin eliminarea barierelor în ceea ce priveşte implicarea lor în diverse sfere de activitate. Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizablităţi reprezintă un prilej prin care ne exprimăm solidaritatea şi respectul pentru persoanele cu abilităţi reduse.
Radio Moldova te invită să fii alături în această zi, începând cu ora 06:55, pentru o nouă ediție a „Matinalului de Weekend”. Jurnaliștii postului public de radio au pregătit o serie de subiecte ce au în vizor dificultățile cu care se confruntă persoanele cu abilități reduse.

Irina Revin, președintele Asociației Antreprenorilor cu Dizabilități ne va relata despre Programul „Avem Abilități – Dorim Posibilități!”, desfășurat pentru prima dată în Republica Moldova.

În cadrul ediției de duminică, 3 decembrie, a emisiunii „Matinal de Weekend”, va fi difuzat un subiect ce îl are protagonist pe Victoraș Crihan, un copil talentat cu abilități reduse din raionul Sângerei.

De asemenea, în cadrul emisiunii vom afla mai multe detalii despre Festivalul-concurs Internațional de cântec „Constelația Talentelor”, subiect ce va fi discutat cu Eugenia Ursu, președintele Festivalului.

Fiți alături de Radio Moldova și on-line pe TRM.MD pentru a afla cu ce dificultăți se confruntă persoanele cu abilități reduse, cum le fac față și cum sunt susținuți de către autoritățile centrale și cele locale.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam