Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
04 Iulie 2017 | 08:00
Întâlnire de suflet organizată de Radio Moldova cu radioascultătorii la Cahul
Jurnaliştii din cadrul Redacţiei dezbateri, documentare, coproducţie şi investigaţii din cadrul Radio Moldova au organizat o întâlnire de suflet cu radioascultătorii din satul Colibaşi, raionul Cahul.
Dialogul cu radioascultătorii, organizat sub genericul „Radio Moldova - 87: al meu, al tău, al tuturor!”, a avut drept obiectiv promovarea  emisiunilor postului public de radio.Echipa Radio Moldova a fost însoțită de către interprețiii Ioana Căpraru, Vasile Mereuță, Mariana Colța, Tatiana Heghea, Laurențiu Popescu, Gheorghe Nichiforeac.Organizatorii evenimentului susțin că astfel de întâlniri cu radioascultătorii sunt binevenite, fiind cea mai directă sursă pentru a afla sugestiile consumatorilor de informație întru îmbunătățirea emisiunilor și a dialogului cu publicul ascultător de Radio Moldova.Directorul Redacţiei dezbateri, documentare, coproducţie şi investigaţii, Vasile Mija, afirmă că astfel de întâlniri au devenit deja o tradiție pentru jurnaliștii postului public de radio, primele dialoguri de acest fel au fost inițiate în 2015, când Radio Moldova a împlinit 85 de ani de activitate. Vasile Mija afirmă că evenimente similare vor mai avea loc în acest an. Potritriv lui, pe parcursul anului 2016, jurnaliştii Radio Moldova au organizat întâlniri cu radioascultătorii din Soroca; localitatea Căplani din raionul Ştefan Vodă; localitatea Molovata Nouă din Dubăsari.Postul public Radio Moldova a marcat anul trecut 86 de ani de activitate. Timp de peste opt decenii,  Radio Moldova a fost și rămâne a fi prietenul devotat al ascultătorilor. Postul public de radio a făcut istorie alături de ei, a reflectat cele mai importante evenimente, fiind principala sursă de informare pentru public.

Postul Radio Moldova poate fi recepţionat în eter pe întreg teritoriul Republicii Moldova, dar şi accesat on-line pe portalul TRM.MD.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam