Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
02 Martie 2017 | 13:33
Majorarea tarifelor pentru serviciile medicale, în dezbatere la „Spaţiul Public”
În cadrul ediţiei de vineri, 3 martie, a emisiunii „Spaţiul Public”, începând cu ora 10:15, vom vorbi despre accesul populaţiei la medicamentele compensate, dar şi despre majorarea tarifelor pentru serviciile medicale.
Moderatoarea emisiunii, Veronica Mungiu, va discuta acest subiect cu invitații emisiunii: Tatiana Zatîc, șefă de direcție, Ministerul Sănătății, Ghenadie Țurcanu, expert, Centrul PAS, la telefon Svetlana Rusu, șefa Direcției Investigații și Monitorizare, Oficiul Avocatului Poporului.

Invitații emisiunii se vor pronunța asupra listelor medicamentelor compensate. Cîte titluri de medicamente sunt compensate actualmente în Republica Moldova, câți bani au fost alocați în acest an pentru medicamentele compensate, cine și cum poate beneficia de medicamente compensate, conform noilor modificari (operate în toamna anului 2016).

Din cadrul emisiunii o să aflați despre prescrierea medicamentelor compensate în instituţiile medicale, dar se va face și un bilanț al utilizării medicamentelor compensate în anul 2016.

Totodată, invitații emisiunii se vor pronunța și asupra justificării majorării tarifelor la serviciile medicale, metodologia de calcul ce a stat la baza acestor modificări, dar și despre impactul acestor majorări asupra populației Republicii Moldova.

Fii alături de Radio Moldova și on-line pe TRM.MD, pentru a afla mai multe detalii.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam