Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
10 Iulie 2018 | 17:26
Meciul de fotbal Petrocub - Osijek LIVEla Radio Moldova Actualităţi
Joi, 12 iulie, la Stadionul Zimbru din Capitală, cu începere de la ora 21:00, se va disputa meciul de fotbal dintre Petrocub Hînceşti şi Osijek, din Croaţia, contând pentru primul tur preliminar al Europa League.
Repriza secundă a meciului, cu începere de la ora 21:15, va fi transmisă integral la postul public Radio Moldova Actualități.

În aceeași zi, alte două echipe moldovenești dispută partide în Europa League. De la ora 20.00, la Orhei, Milsami din localitate întâlnește pe Slovan Bratislava, din Slovacia, în timp ce, de la ora 19:30, Zaria Bălți dispută, în deplasare, partida cu Gornik Zabrze, din Polonia.

Audiție plăcută!
Postat de: Cristian Frisk
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Deşi lumea o cunoaşte ca „fata cu cobza”, artista Stela Botez demult şi-a lărgit diapazonul activităţilor, astfel că acum este şi prezentatoare a unui matinal la un post de televiziune de la noi. Cum este pentru ea această experienţă aflăm astăzi, din emisiunea „Cine vine la noi?”, la Moldova 1.
Moldova 1
După ce a refuzat repetat să-i numească pe Nicolae Ciubuc şi Silvia Radu în funcţiile de miniştri, preşedintele Igor Dodon a fost suspendat, temporar, din funcţie, de către magistraţii Curţii Constituţionale. Tema va fi discutată în această seară, la talk-show-ul „Moldova în Direct”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam