Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
15 Decembrie 2017 | 14:00
Meritele jurnaliştilor Radio Moldova privind promovarea drepturilor omului, apreciate de Instituţia Ombudsmanului
Jurnaliştii de la Radio Moldova au fost premiaţi pentru merite deosebite în promovarea drepturilor omului şi cooperare eficientă cu Instituţia Ombudsmanului. Diploma a fost acordată de către Avocatul Poporului, Mihail Cotorobai, echipei Radio Moldova.
„Radio Moldova are tradiții frumoase și de durată în promovarea drepturilor omului prin realizarea multiplelor reportaje și emisiuni. Este îmbucurător faptul că anume echipa de jurnaliști de la Radio Moldova a fost menționată la acest capitol. Acest fapt denotă că radiodifuzorul public este un post de radio credibil și apreciat”, a menționat, pentru TRM.MD, șeful Serviciului programe Radio Moldova Actualități, Andrei Jovmir.

Avocatul Poporului a menționat și colaborarea pe care o are Instituția Ombudsmanului cu emisiunea „Spațiul Public”, dar și colaborarea fructuoasă cu echipa Redacției Actualități Radio.

„Este o motivație de a realiza în continuare subiecte despre drepturile omului, inclusiv a copiilor, temă ce are un interes sporit în rndurile consumatorilor de informație. Cetățeanul trebuie să fie informat despre drepturile sale și să cunoască unde se poate adresa atunci când îi sunt încălcate anumite drepturi”, a afirmat Snejana Pîslari, corespondent Radio Moldova.

Avocatul Poporului menționează că Instituția Ombudsmanului va continua tradiția de a aprecia munca jurnaliștilor, profesionalismul lor și atașamentul față de valorile înalte ale drepturilor omului.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam