Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
17 Mai 2017 | 15:14
Politicile de dezvoltare a întreprinderilor mici şi mijlocii, tema emisiunii „Spaţiul Public”
Întreprinderile mici şi mijlocii, politici şi programe de dezvoltare – tema emisiunii „Spaţiul Public”, de la Radio Moldova. Subiectul va fi dezbătut în cadrul ediţiei de joi, 18 mai, începând cu ora 10:15.
Moderatoarea emisiunii, Tatiana Fișer, va discuta acest subiect cu invitata, Iulia Iabanji, director al Organizației pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), președinta Platformei Naționale a Femeilor.

În cadrul emisiunii o să aflați despre antreprenoriatul autohton, programele de inițiere și suport în afaceri și asta în săptămîna în care Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii marchează zece ani de la fondare. De asemenea, invitata emisiunii se va expune asupra politicilor de dezvoltare a întreprinderilor mici şi mijlocii în Republica Moldova: evaluări și rezultate pe durata a zece ani.

Totodată, va fi dezbătut  și subiectul educaţiei şi culturei antreprenoriale, programe de dezvoltare a abilităţilor antreprenoriale la femei și tineri. Barierele în calea implementării politicilor de dezvoltare a întreprinderilor mici şi mijlocii. Principalele probleme ale mediului de afaceri care afectează dezvoltarea sectorului privat.

Spre sfârșitul emisiunii, Iulia Iabanji va veni cu concluzii, recomandari privind consolidarea platformei de comunicare dintre sectorul public și cel privat, ajustarea cadrului de reglementare la necesitățile  IMM-urilor, politicile statului în vederea susținerii business-ului mic și mijlociu.

Fii alături de Radio Moldova și on-line pe TRM.MD, pentru mai multe detalii.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam