Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
28 Iunie 2017 | 13:35
Radio Moldova invită la o nouă întâlnire de suflet locuitorii raionului Cahul
Jurnaliştii Redacţiei “Dezbateri, documentare, coproducţie şi investigaţii” din cadrul Radio Moldova invită radioascultătorii la o întâlnire de suflet în satul Colibaşi, raionul Cahul. Dialogul cu genericul „Radio Moldova – al meu, al tău, al tuturor”! va avea loc vineri, 30 iunie, cu începere de la ora 18:00, la Teatrul Verde din centrul satului Colibaşi, raionul Cahul. Evenimentul se desfăşoară în colaborare cu Primăria satului Colibaşi şi Direcţia Cultură a raionului Cahul.
Potrivit șefului Redacției „Dezbateri, documentare, coproducție și investigații”, Vasile Mija, evenimentul va avea loc atât cu scopul de a promova emisiunile radio, cât și pentru a afla doleanțele ascultătorilor Radio Moldova, care vor fi solicitați să se expună asupra activității postului public de radio, să vină cu sugestii întru îmbunătățirea emisiunilor, dialogului cu publicul ascultător.

De această dată au acceptat să însoțească echipa de la Radio Moldova interpreții Ioana Căpraru, Vasile Mereuță, Mariana Colța, Tatiana Heghea, Laurențiu Popescu, Gheorghe Nichiforeac și alții.

Vă așteptăm cu drag la Teatrul de vară din Parcul Public al satului Colibași, vineri, 30 iunie, ora 18.00. Intrare liberă.

Radio Moldova, al meu, al tău, al tuturor!
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam