Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
25 Mai 2017 | 16:37
Raportul de activitate al Guvernului pentru un an de zile, în direct la Radio Moldova
Premierul Pavel Filip va prezenta raportul privind implementarea programului de activitate al Guvernului, în şedinţa Parlamentului, de pe 26 mai. Radio Moldova va transmite, în direct, de la ora 10:00 şedinţa Parlamentului.
Parlamentul Republicii Moldova va audia raportul premierului Pavel Filip, privind implementarea programului de activitate al Guvernului. Prim-ministrul va vorbi despre realizările Cabinetului de miniștri pe parcursul anului 2016. Șeful Executivului va expune reușitele pe plan intern, extern și în ce măsură au reușit autoritățile să implementeze prioritățile asumate în raport cu Uniunea Europeană.

De asemenea, se va specifica despre aplicarea recomandărilor partenerilor de dezvoltare în ceea ce ține de reformarea sistemului judiciar. Totodată, Pavel Filip va vorbi și despre sarcinile asumate de Executiv pe parcursul anului 2017.

Urmăriți ședința Parlamentului și raportul de activitate a Cabinetului de miniștri vineri, 26 mai, începând cu ora 10:00 în direct, la Radio Moldova și on-line, pe TRM.MD.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam