Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
07 Februarie 2017 | 11:33
Reţelele de socializare, tema emisiunii „Ora copiilor”
Promovarea imaginii personale pe reţelele de socializare este tema emisiunii „Ora copiilor”, din 7 februarie, de la Radio Moldova. Începând cu ora 16:05, fiţi alături de Radio Moldova şi online pe trm.md, pentru a afla care sunt beneficiile, dar şi dezavantajele acestor mijloace de comunicare.
În cadrul emisiunii veți afla despre cât de populare au devenit rețelele de socializare în ultimii ani, ceea ce este o realitate incontestabilă pe care o cunoaștem cu toții.

Totodată, vă vom informa despre rezultatele unui studiu recent, publicat în The Communication and Marketing Journal şi intitulat „Facebook, between socialization and personal image promotion”, care arată că utilizatorii tineri sunt din ce în ce mai narcisişti şi folosesc această reţea de socializare pentru a-şi promova imaginea personală.

În aceeași ediție vorbim despre siguranța online, în contextul Zilei Siguranţei pe Internet, marcată anual, începând cu 2004, la data de 9 februarie. Această zi este dedicată promovării siguranţei online şi securităţii informaţiei, precum şi creşterii nivelului de conştientizare a populaţiei asupra ameninţărilor din mediul online.

Fii alături de Radio Moldova și on-line pe TRM.MD.

Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam