Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
06 Noiembrie 2018 | 14:21
Reforma sistemului de salarizare, în discuţie la „Loc de dialog”
Proiectul de lege privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar, care urmează să fie implimentată începând cu unu decembrie 2018, după ce va fi aprobat de Guvern şi votat de Parlament, va fi discutat, astăzi, 6 noiembrie, în cadrul emisiunii „Loc de dialog”, de la Radio Moldova, moderator Olga Stăvilă.
În ce constă reforma salarizării și câți angajați din sfera bugetară cad sub incidența noii legi, vom afla de la secretarul de stat al Ministerului Finanţelor, Ion Chicu invitat în studio Radio Moldova. Reprezentantul Ministerului va oferi informații și despre sporurile salriale incluse în proiectul de lege. 

Tema emisiunii va fi luată în dezbatere cu participarea expertului economic Dorin Vaculovschi. Emisiunea va deschisă pentru radioascultări care vor avea posibilitatea să intervină în discuții și să pună întrebări în direct.

Începând cu 18:30 radioascultătorii pot apela numărul de telefon 022-406-848 sau 022-72-17-58, pentru a discuta în direct cu invitații emisiunii.

Conform datelor Ministerului Finanţelor, proiectul vizează 200 de mii de locuri de muncă, circa 11 mii dintre ele fiind vacante. 

Fii alături de Radio Moldova și on-line pe TRM.MD! Fii informat din prima sursă despre legile care te vizează.

Urmărește începând cu ora 18:10 emisiunea radiofonică „Loc de dialog”.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam