Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
20 Decembrie 2017 | 16:27
Reportera Radio Moldova, premiată pentru promovarea „Bunelor Practici” în realizarea reportajelor
Reporterul zonal de la Radio Moldova, Tatiana Bălan, a beneficiat de un premiu special în cadrul Programului „Bunelor Practici”, pentru realizarea reportajelor de calitate şi cu tentă pozitivă din mai multe localităţi ale republicii, relatează Radio Moldova Actualităţi.
„Am rămas surprinsă, dar şi extrem de motivată de surpriza din partea echipei Programului „Bunelor Practici”. Am primit un premiu special pentru faptul că am încercat să fiu alături de echipa „Bunelor Practici” atunci când au mers în localităţile Republicii Moldova pentru a evalua ulterior bunele practici implementate de autorităţile publice locale”, a spus Tatiana Bălan.
 
Tatiana Bălan a mai menţionat că a fost alături de această echipă pe parcursul a mai multor ani de zile. „În cadrul vizitelor în teritoriu m-am convins de faptul că primarii din localităţi chiar muncesc foarte mult, depun efort, încearcă să facă faţă provocărilor şi până la urmă reuşesc să soluţioneze problemele cu care se confruntă comunităţile pe care le conduc. Este foarte plăcut atunci când ai subiecte de ştiri care eventual motivează şi alte autorităţi publice locale să se implice mai activ în soluţionarea problemelor comunităţilor”, a declarat Tatiana Bălan.  
 
Amintim că jurnalistul Eduard Maciac, corespondent special la Radio Moldova, a devenit laureat al premiilor Tribuna-2017, la categoria „Jurnalistul politic al anului”. De asemenea, reporterul în Redacția Actualități Radio, Cristina Popescu, a fost premiată în cadrul concursului cu privire la problemele de adaptare la schimbările climatice,  organizat de Oficiul Schimbarea Climei și Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam