Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
24 Februarie 2017 | 14:08
Să-i ajutăm pe cei nevoiaşi! - un nou îndemn al Radio Moldova
Există un principiu exprimat de mai multă lume - să nu faci din câştigul material un scop în viaţă. Dar dacă ai un beneficiu material, nu uita să împarţi şi celor din jurul tău. Cu acest îndemn vin şi jurnaliştii Radio Moldova către radiascultători, în cadrul Campaniilor sociale, pe care le organizează IPNA Compania „Teleradio Moldova” în fiecare an. Fiţi alături de emisiunea „Reversul Bunătăţii”, de la Radio Moldova, duminică, 26 februarie, pentru a afla mai multe detalii despre organizarea campaniilor sociale.
În cadrul emisiunii, moderatoarea emisiunii, Zina Izbaș, va discuta cu voluntarii de la Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei, care în fiece an desfăşoară o mare muncă de colectare a produselor alimentare  pentru oamenii străzii.

De asemenea, de la invitații emisiunii vom afla despre noile Campanii sociale pe care și le propun să le organizeze, despre beneficiarii acestora. Radioascultătorii vor putea afla cum pot contribui cu un ajutor în sprijinul beneficiarilor campaniilor sociale.

Fii alături de Radio Moldova și on-line pe TRM.MD duminică, 26 februarie, începând cu ora 14:05.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam